søndag den 1. august 2010

Eventyr-Mesterskabet i Eskak 2009-10

Her er slutstillingerne fra vores 3 Eskakturneringer 2009-10!
Turneringerne havde 26 unikke deltagere og blev spillet i Eskakklubben på nettet :)
Eskakklubben er Danmarks største skakklub med omkring 550 aktive medlemmer!

Turneringskoordinator Per Arnt Rasmussen deltog i alle grupper hvilket var en nødvendighed for at kunne oprette grupperne.

Den skrappeste gruppe - "Hva´Fatter gør..." fik Jesper Bruun og Michael Linde Larsen på en delt førsteplads efter hård og jævnbyrdig kamp med alle og især de nærmeste konkurrenter!

Den næstskrappeste gruppe "Den Grimme Ælling" var mht.de øverste placeringer især et anliggende mellem Jens Rasmussen, Lasse Holst & Per Arnt Rasmussen, hvilket nok ikke var nogen overraskelse, Lasse var nærmest årets skaktalent 2009 efter Eventyrskakklubbens mening, med nogle gode placeringer i nærskak:)

Den tredieskrappeste gruppe "Springfyrene" var mht.de øverste placeringer især et anliggende mellem talentfulde Dennis Larsen og Per Arnt Rasmussen.

De ratingtal der står ud for den enkelte afspejler ratingtallet netop i dag, altså ikke dengang turneringerne blev spillet:)



DET VIGTIGSTE: Der har været en masse sjove partier og positive tilkendegivelser fra deltagerne om at de har været glade for at være med!
Tak for indsatsen til jer alle og et stort tillykke! til de af deltagerne der desuden viste sig at være mest skrappe:)

Ingen kommentarer: